Tije Filetate TIMIS

tije filetate diferite marimi

Tije Filetate – Depozit cu preturi mici de importator cu livrare rapida in TIMIS

Tijele (barele) filetate fac parte din familia organelor de asamblare care ajuta la imbinarea diferitelor elemente din lemn sau din metal la care nu se pot folosi suruburi de dimensiuni standard. Barele (tijele) filetate se taie la dimensiunea dorita iar la fixarea elementelor se folosesc piulite cu filet metric pe care le puteti achizitiona tot de la depozitul nostru cu livrare in TIMIS. Tijele (barele) filetate standard au lungimi de 1000mm(1m) sau 2000mm(2m) si grosimi variabile de la 6mm pana la 27mm.

tije filetate detaliu diferite marimi

In depozitul nostru de organe de asamblare dispunem de stocuri constante si putem livra prin curier rapid in TIMIS tije(bare) filetate din grupele 4.8 sau 10.9, dar la comanda putem aduce si alte grupe si dimensiuni mai putin folosite. Comanda online o puteti face accesand unul dintre produsele din lista de mai jos:

Firma noastra, STRIM METAL S.R.L. este importator direct si va putem oferi preturi negociabile in functie de cantitate sau daca le achitionati spre revanzare in TIMIS. Daca detineti un magazin in care se pot comercializa articole de feronerie din TIMIS, putem sa stabilim detaliile si preturile telefonic. Nu ezitati sa ne contactati!

tije filetate grupa 10.9 diferite marimi

Tijele comercializate de firma noastra corespund standardului DIN 975 si vin cu certificate de conformitate. Suntem o firma cu traditie in importul de organe de asamblare si avem parteneri in TIMIS dar cautam in permanenta sa ne extindem portofoliul de clienti. Furnizam produse la calitatea ceruta de client si incercam sa mentinem preturi mici, inclusiv pentru tijele livrate in TIMIS.

Suntem partenerul de care aveti nevoie in comertul cu organe de asamblare in TIMIS!

Lasă un răspuns