Suruburi pret mic de la STRIM METAL

suruburi metrice

Importator – Furnizor – Distribuitor

Ne ocupam de peste 15 ani cu importul si distributia de suruburi in Romania. La noi gasiti toata gama de suruburi uzuale pentru lemn, beton, gips-carton, pentru fixare usi si ferestre, pentru panouri sandwich sau pentru PAL. Furnizam suruburi pentru distribuitori, pentru constructori sau pentru fabrici de mobilier. Mai jos am incercat sa va oferim acces rapid la sectiunile din site care contin diferite tipuri de suruburi.

In functie de capatul surubului pentru infiletare, cele mai populare suruburi sunt cele autofiletante sau care au cap autoforant. Tot foarte populare si foarte folosite ca organe de asamblare sunt suruburile metrice. Pentru ca suntem imporator direct oferim pret bun la toata gama de suruburi si preturi negociabile la achizitionarea de cantitati mari.

Suruburi autofiletante

Suruburi autoforante

Suruburi metrice

In functie de materialul in care sunt fixate elementele avem suruburi pentru beton, suruburi pentru lemn sau suruburi care fixeaza placile din gips-carton. Fiecare tip de surub vine cu proprietati specifice pentru fiecare material. In oferta noastra, la preturi foarte bune gasiti suruburile pentru lemn cu cap torx care sunt folosite pentru asamblarea elementelor de mobilier de gradina si nu numai. La cantitati mai mari preturile practicate de noi sunt negociabile.

Suruburi fixare in beton

Suruburi gips-carton

Suruburi lemn

Comandati suruburi telefonic:
074.537.2222
Livram in toata tara prin curier rapid in toate judetele.

Tot la noi gasiti si suruburi pentru fixarea tiglei metalice pe acoperis. Avem pret mic de importator la suruburile cu saibe EPDM. Pentru constructorii de hale metalice putem furniza toata gama pentru montajul panourilor sandwich iar pentru firmele care activeaza in industria montajului tamplariei de PVC sau aluminiu putem furniza suruburi pentru fixarea usilor si ferestrelor. Aceste suruburi se pot folosi si la montajul usilor metalice de apartament. Pentru firmele din industria productiei de mobilier in serie sau la comanda putem furniza toata gama de suruburi pentru PAL. Tot la noi gasiti pret bun pentru holzsuruburi pentru ca si la aceste suruburi suntem importator direct si oferim preturi negociabile in functie de cantitatea comandata.

Suruburi pentru tigla metalica

Suruburi pentru panouri sandwich

Suruburi fixare usi ferestre

Holtzsuruburi

Suruburi PAL

Va asteptam cu preturi bune la suruburi si telefonic la numarul nostru
074.537.2222
Daca nu gasiti un surub in oferta noastra online, nu ezitati sa ne contactati. Se poate sa nu fie introdus pe site sau sa il putem comanda de la furnizorii nostri daca este vorba de un tip de surub mai special.

Firma noastra cauta distribuitori sau retele de magazine in toata tara: Bucuresti, Iasi, Bacau, Cluj, Timis etc.