Suruburi TIMIS

Suruburi in TIMIS de la Strim Metal Srl

STRIM METAL va oferta o gama larga de suruburi si organe de asamblare. Suntem importator direct si cautam parteneri in toata tara inclusiv in judetul TIMIS in TIMISOARA. Gama noastra de produse cuprinde cea mai mare parte de suruburi standard. Pentru distribuitori oferim preturi negociabile. Daca detineti un magazin in TIMIS sau cautati un importator de suruburi va rugam sa ne contactati.

La noi gasiti urmatoarele tipuri de suruburi:

  • Suruburi pentru lemn TIMIS
  • Suruburi metrice TIMIS
  • Suruburi autofiletante TIMIS
  • Suruburi autoforante TIMIS
  • Suruburi cu cap torbant TIMIS
  • Suruburi pentru beton  TIMIS
  • Suruburi pentru gips-carton TIMIS

Toate tipurile de suruburi comercializate de Strim Metal SRL sunt suruburi de calitate care corespund cu standardele in domeniu. Atunci cand sunt livrate catre adresa dumneavoastra din TIMIS ne asiguram ca sunt ambalate corespunzator, conform cu specificatiile de pe site sau discutate in prealabil. Avem clienti multumiti in toata tara pe care ii pastram de ani de zile dar suntem in cautare de noi parteneri pentru distributia de Suruburi in TIMIS.

Pentru livrarile catrea persoane fizice si cantitati mici in TIMIS se percep si taxe de livrare prin curier. Pentru revanzatorii din TIMIS care achizitioneaza cantitati mari putem asigura transport contra cost.


Suruburi AlbaSuruburi AradSuruburi ArgesSuruburi BacauSuruburi BihorSuruburi Bistrita-NasaudSuruburi BotosaniSuruburi BrasovSuruburi BrailaSuruburi BucurestiSuruburi BuzauSuruburi Caras-SeverinSuruburi CalarasiSuruburi ClujSuruburi ConstantaSuruburi CovasnaSuruburi DambovitaSuruburi DoljSuruburi GalatiSuruburi GiurgiuSuruburi GorjSuruburi HarghitaSuruburi HunedoaraSuruburi IalomitaSuruburi IasiSuruburi llfovSuruburi MaramuresSuruburi MehedintiSuruburi MuresSuruburi NeamtSuruburi OltSuruburi PrahovaSuruburi Satu MareSuruburi SalajSuruburi SibiuSuruburi SuceavaSuruburi TeleormanSuruburi TimisSuruburi TulceaSuruburi VasluiSuruburi Vrancea

Sutem interesati de colaborari cu depozite sau revanzatori de suruburi in toate localitatile din judetul TIMIS inclusiv Timisoara, Lugoj, in orasul Buzias sau orasul Jimbolia. Preturile la suruburi si toate articolele de pe site sunt preturi pentru comertul en-detail. Pentru distribuitori si cantitati mai mari en-gros cu livrare in Timisoara si celelalte localitati limitrofe asteptam sa ne contactati si sa discutam telefonic o colaborare.

Lasă un răspuns