Suruburi PRAHOVA

Suruburi in PRAHOVA de la Strim Metal Srl

STRIM METAL va oferta o gama larga de suruburi si organe de asamblare. Suntem importator direct si cautam parteneri in toata tara inclusiv in judetul PRAHOVA. Gama noastra de produse cuprinde cea mai mare parte de suruburi standard. Pentru distribuitori oferim preturi negociabile. Daca detineti un magazin de bricolaj in PRAHOVA sau cautati un importator de suruburi va rugam sa ne contactati.

La noi gasiti urmatoarele tipuri de suruburi:

  • Suruburi autofiletante PRAHOVA
  • Suruburi autoforante PRAHOVA
  • Suruburi cu cap torbant PRAHOVA
  • Suruburi metrice PRAHOVA
  • Suruburi pentru beton  PRAHOVA
  • Suruburi pentru gips-carton PRAHOVA
  • Suruburi pentru lemn PRAHOVA

Toate tipurile de suruburi comercializate de Strim Metal Srl sunt suruburi de calitate care corespund cu standardele in domeniu. Atunci cand sunt livrate catre adresa dumneavoastra din PRAHOVA ne asiguram ca sunt ambalate corespunzator, conform cu specificatiile de pe site sau discutate in prealabil. Avem clienti multumiti in toata tara pe care ii pastram de ani de zile dar suntem in cautare de noi parteneri pentru distributia de Suruburi in PRAHOVA.

Pentru livrarile catrea persoane fizice si cantitati mici in PRAHOVA se percep si taxe de livrare prin curier. Pentru revanzatorii din PRAHOVA care achizitioneaza cantitati mari putem asigura transport contra cost.


Suruburi AlbaSuruburi AradSuruburi ArgesSuruburi BacauSuruburi BihorSuruburi Bistrita-NasaudSuruburi BotosaniSuruburi BrasovSuruburi BrailaSuruburi BucurestiSuruburi BuzauSuruburi Caras-SeverinSuruburi CalarasiSuruburi ClujSuruburi ConstantaSuruburi CovasnaSuruburi DambovitaSuruburi DoljSuruburi GalatiSuruburi GiurgiuSuruburi GorjSuruburi HarghitaSuruburi HunedoaraSuruburi IalomitaSuruburi IasiSuruburi llfovSuruburi MaramuresSuruburi MehedintiSuruburi MuresSuruburi NeamtSuruburi OltSuruburi PrahovaSuruburi Satu MareSuruburi SalajSuruburi SibiuSuruburi SuceavaSuruburi TeleormanSuruburi TimisSuruburi TulceaSuruburi VasluiSuruburi Vrancea


In judetul Prahova cautam distribuitori pentru suruburi in Ploiesti dar daca aveti un magazin in Campina, Baicoi, Breaza, Busteni, Comarnic sau alta localitate din Prahova asteptam sa ne contactati.

Pentru comenzi persoane fizice livram comenzile de suruburi prin curier in Ploiesti, Baicoi, Campina sau celelalte localitati din judetul Prahova.

Lasă un răspuns