Suruburi pentru constructia acoperisurilor din lemn

constructie acoperis structura lemn

Pentru constructia acoperisurilor cu structura din lemn, firma noastra, STRIM METAL poate furniza orice cantitate de suruburi si organe de asamblare. Putem livra orice cantitate in toata tara.

La constructia acoperisurilor din lemn se folosesc in special suruburile cu cap Torx. Gama noastra de suruburi pentru acoperisuri acopera toate suruburile uzuale folosite la constructia acoperisurilor, inclusiv suruburile pentru fixarea tiglei matalice, daca este cazul.

Ce puteti comanda din magazinul nostru online:

  • suruburi autofilentante pentru lemn
  • suruburi pentru lemn cu cap Torx
  • suruburi autofiletante DIN 571

Din depozitul propriu putem livra din stoc sau la comanda si alte suruburi speciale necesare pentru fixarea grinzilor din lemn sau a altor componente ale acoperisului care urmeaza a fi construit.

Daca detineti o firma care construieste acoperisuri sau care repara acoperisuri nu ezitati sa ne contactati la numerele afisate pe site sau prin formularul de contact. Deasemenea, daca sunteti persoana fizica si urmeaza sa va construiti un acoperis nu ezitati sa ne contactati pentru a obtine un pret bun la organele de asamblare pe care le comercializam.

Ce suruburi se folosesc la constructia acoperisurilor din lemn

In functie de cantitatea dorita sau de frecventa comenzilor in cazul firmelor care se ocupa cu reparatia si constructia acoperisurilor putem oferi reduceri de pret.

Written by 

Lasă un răspuns