Suruburi OLT

Suruburi in OLT de la STRIM METAL S.R.L.

STRIM METAL ofera o gama larga de suruburi si organe de asamblare. Suntem importator direct si cautam parteneri in toata tara inclusiv in judetul OLT. Gama noastra de produse cuprinde cea mai mare parte de suruburi standard. Pentru distribuitori oferim preturi negociabile. Daca detineti un magazin de bricolaj in OLT sau cautati un importator de suruburi va rugam sa ne contactati.

La noi gasiti urmatoarele tipuri de suruburi:

  • Suruburi autofiletante OLT
  • Suruburi autoforante OLT
  • Suruburi cu cap torbant OLT
  • Suruburi metrice OLT
  • Suruburi pentru beton  OLT
  • Suruburi gips-carton OLT
  • Suruburi lemn OLT

Toate tipurile de suruburi disponibile in oferta Strim Metal Srl sunt suruburi de calitate care corespund cu standardele in domeniu. Atunci cand le livram catre adresa dumneavoastra in OLT echipa noastra se asigura ca sunt ambalate corespunzator, conform cu specificatiile de pe site sau discutate in prealabil. Avem clienti multumiti in toata tara pe care ii pastram de ani de zile dar suntem in cautare de noi parteneri pentru distributia de Suruburi in OLT.

Pentru livrarile catre persoane fizice si cantitati mici in OLT se percep si taxe de livrare prin curier care vor fi afisate la finalizarea comenzii pe site. Pentru revanzatorii din OLT care achizitioneaza cantitati mari putem asigura transport contra cost sau livrare gratuita in cazul in care magazinul dumneavoastra de afla in apropierea depozitului nostru.

Daca plasati o comanda din OLT o puteti efectua fie online, unde pagina noastra va afisa pretul aferent transportului de la depozitul nostru pana in OLT, fie ne puteti contacta la numerele de telefon de pe site si un consultant va prelua comanda dumneavoastra si va comnunica pretul transportului suruburilor sau al bunurilor comandata pana in judetul OLT.

In cazul in care un surub nu se gaseste in oferta noastra online va rugam sa ne contactati pentru a verifica daca modelul solicitat se afla in depozitul nostru. Avem mii de articole si nu toate sunt listate in magazinul online. Daca modelul de surub solicitat nu se afla nici in magazinul nostru putem incerca sa il aducem de la furnizor si sa il trimitem in OLT la adresa dumneavoastra.


Suruburi Alba Suruburi Arad Suruburi Arges Suruburi Bacau Suruburi Bihor Suruburi Bistrita-Nasaud Suruburi Botosani Suruburi Brasov Suruburi Braila Suruburi Bucuresti Suruburi Buzau Suruburi Caras-Severin Suruburi Calarasi Suruburi Cluj Suruburi Constanta Suruburi Covasna Suruburi Dambovita Suruburi Dolj Suruburi Galati Suruburi Giurgiu Suruburi Gorj Suruburi Harghita Suruburi Hunedoara Suruburi Ialomita Suruburi Iasi Suruburi llfov Suruburi Maramures Suruburi Mehedinti Suruburi Mures Suruburi Neamt Suruburi Olt Suruburi Prahova Suruburi Satu Mare Suruburi Salaj Suruburi Sibiu Suruburi Suceava Suruburi Teleorman Suruburi Timis Suruburi Tulcea Suruburi Vaslui Suruburi Vrancea

Lasă un răspuns