Suruburi lemn

Suruburi lemn

Suntem importator direct de suruburi pentru lemn de mai bine de 10 ani in Romania. Avem toata gama de suruburi uzuale pentru lemn cu mai toate variatiile disponibile. Suruburile pentru lemn se recunosc usor ele avand pasul mare si varf pentru centrare.

Cele mai populare suruburi pentru lemn sunt holtzsuruburile ( asa numitele „negrese” ) la care avem probabil cele mai mici preturi de pe piata dar in oferta noastra gasiti toata gama uzuala de suruburi pentru lemn.  La cantitati mari preturile la orice surub pentru lemn vandut de noi sunt negociabile. In tara onoram orice comanda facuta online sau telefonic daca depaseste 100 de lei. Pentru distribuitori livram suruburile pentru lemn prin curier sau cu mijloace proprii contra cost.

Mai jos aveti o lista cu suruburile pentru lemn pe care le comercializam online. Pentru informatii complete va asteptam sa ne contactati sa discutam telefonic sau pe email.

Cateva informatii utile atunci cand folositi suruburi pentru lemn la proiectele dumneavoastra:
– Surubelnitele de insurubat ( de obicei cu acumulatori ) sunt uneltele ideale pentru a insurubare. Daca nu detineti o filetanta puteti folosi si o masina de gaurit dar incercati sa o folositi cu mare atentie.
– Reglati corect turatia masinii de insurubat.
– Pentru imbinarea corecta cu suruburi a doua elemente din lemn executati in piesa care urmeaza a fi imbinata o gaura mica pregatitoare pentru ca surubul sa fie centrat perfect.
– In cazul in care utilizati surburi cu cap inecat trebuie sa adanciti gaura astfel incat capatul surubului sa dispara complet in aceasta.
– In functie de tipul de surub folosit pentru imbinarea a doua placi din lemn cele mai bune sunt suruburile „Torx” care ofera cea mai buna fixare urmate de suruburile cu capat in cruce sau in termeni de specialitate aceastea se mai numesc si Pozidriv sau Philips.

Suruburi lemn Alba Suruburi lemn Arad Suruburi lemn Arges Suruburi lemn Bacau Suruburi lemn Bihor Suruburi lemn Bistrita-Nasaud Suruburi lemn Botosani Suruburi lemn Brasov Suruburi lemn Braila Suruburi lemn Bucuresti Suruburi lemn Buzau Suruburi lemn Caras-Severin Suruburi lemn Calarasi Suruburi lemn Cluj Suruburi lemn Constanta Suruburi lemn Covasna Suruburi lemn Dambovita Suruburi lemn Dolj Suruburi lemn Galati Suruburi lemn Giurgiu Suruburi lemn Gorj Suruburi lemn Harghita Suruburi lemn Hunedoara Suruburi lemn Ialomita Suruburi lemn Iasi Suruburi lemn Ilfov Suruburi lemn Maramures Suruburi lemn Mehedinti Suruburi lemn Mures Suruburi lemn Neamt Suruburi lemn Olt Suruburi lemn Prahova Suruburi lemn Satu Mare Suruburi lemn Salaj Suruburi lemn Sibiu Suruburi lemn Suceava Suruburi lemn Teleorman Suruburi lemn Timis Suruburi lemn Tulcea Suruburi lemn Vaslui Suruburi lemn Vrancea

Written by 

Lasă un răspuns