Suruburi GALATI

Suruburi in GALATI de la STRIM METAL S.R.L.

STRIM METAL ofera o gama larga de suruburi si organe de asamblare. Suntem importator direct si cautam parteneri in toata tara inclusiv in judetul GALATI. Gama noastra de produse cuprinde cea mai mare parte de suruburi standard. Pentru distribuitori oferim preturi negociabile. Daca detineti un magazin de bricolaj in GALATI sau cautati un importator de suruburi va rugam sa ne contactati.

La noi gasiti urmatoarele tipuri de suruburi:

  • Suruburi autofiletante GALATI
  • Suruburi autoforante GALATI
  • Suruburi cap torbant GALATI
  • Suruburi metrice GALATI
  • Suruburi pentru beton  GALATI
  • Suruburi gips-carton GALATI
  • Suruburi lemn GALATI

Toate tipurile de suruburi disponibile in oferta Strim Metal Srl sunt suruburi de calitate care corespund cu standardele in domeniu. Atunci cand le livram catre adresa dumneavoastra din GALATI ne asiguram ca sunt ambalate corespunzator, conform cu specificatiile de pe site sau discutate in prealabil. Avem clienti multumiti in toata tara pe care ii pastram de ani de zile dar suntem in cautare de noi parteneri pentru distributia de Suruburi in GALATI.

Pentru livrarile catre persoane fizice si cantitati mici in GALATI se percep si taxe de livrare prin curier care vor fi afisate la finalizarea comenzii pe site. Pentru revanzatorii din GALATI care achizitioneaza cantitati mari putem asigura transport contra cost sau livrare gratuita in cazul in care magazinul dumneavoastra de afla in apropierea depozitului nostru.

Daca plasati o comanda din GALATI o puteti efectua fie online, unde pagina noastra va afisa pretul aferent transportului de la depozitul nostru pana in GALATI, fie ne puteti contacta la numerele de telefon de pe site si un consultant va prelua comanda dumneavoastra si va comnunica pretul transportului suruburilor sau al bunurilor comandata pana in judetul GALATI.

In cazul in care un surub nu se gaseste in oferta noastra online va rugam sa ne contactati pentru a verifica daca modelul solicitat se afla in depozitul nostru. Avem mii de articole si nu toate sunt listate in magazinul online. Daca modelul de surub solicitat nu se afla nici in magazinul nostru putem incerca sa il aducem de la furnizor si sa il trimitem in GALATI la adresa dumneavoastra.


Suruburi Alba Suruburi Arad Suruburi Arges Suruburi Bacau Suruburi Bihor Suruburi Bistrita-Nasaud Suruburi Botosani Suruburi Brasov Suruburi Braila Suruburi Bucuresti Suruburi Buzau Suruburi Caras-Severin Suruburi Calarasi Suruburi Cluj Suruburi Constanta Suruburi Covasna Suruburi Dambovita Suruburi Dolj Suruburi Galati Suruburi Giurgiu Suruburi Gorj Suruburi Harghita Suruburi Hunedoara Suruburi Ialomita Suruburi Iasi Suruburi llfov Suruburi Maramures Suruburi Mehedinti Suruburi Mures Suruburi Neamt Suruburi Olt Suruburi Prahova Suruburi Satu Mare Suruburi Salaj Suruburi Sibiu Suruburi Suceava Suruburi Teleorman Suruburi Timis Suruburi Tulcea Suruburi Vaslui Suruburi Vrancea

Lasă un răspuns