Suruburi BISTRITA-NASAUD

Suruburi in BISTRITA-NASAUD de la Strim Metal Srl

STRIM METAL va oferta o gama larga de suruburi si organe de asamblare. Suntem importator direct si cautam parteneri in toata tara inclusiv in judetul BISTRITA-NASAUD. Gama noastra de produse cuprinde cea mai mare parte de suruburi standard. Pentru distribuitori oferim preturi negociabile. Daca detineti un magazin de bricolaj in BISTRITA-NASAUD sau cautati un importator de suruburi va rugam sa ne contactati.

La noi gasiti urmatoarele tipuri de suruburi:

  • Suruburi autofiletante BISTRITA-NASAUD
  • Suruburi autoforante BISTRITA-NASAUD
  • Suruburi cu cap torbant BISTRITA-NASAUD
  • Suruburi metrice BISTRITA-NASAUD
  • Suruburi pentru beton  BISTRITA-NASAUD
  • Suruburi pentru gips-carton BISTRITA-NASAUD
  • Suruburi pentru lemn BISTRITA-NASAUD

Toate tipurile de suruburi comercializate de Strim Metal Srl sunt suruburi de calitate care corespund cu standardele in domeniu. Atunci cand sunt livrate catre adresa dumneavoastra din BISTRITA-NASAUD ne asiguram ca sunt ambalate corespunzator, conform cu specificatiile de pe site sau discutate in prealabil. Avem clienti multumiti in toata tara pe care ii pastram de ani de zile dar suntem in cautare de noi parteneri pentru distributia de Suruburi in BISTRITA-NASAUD.

Pentru livrarile catrea persoane fizice si cantitati mici in BISTRITA-NASAUD se percep si taxe de livrare prin curier. Pentru revanzatorii din BISTRITA-NASAUD care achizitioneaza cantitati mari putem asigura transport contra cost.


Suruburi AlbaSuruburi AradSuruburi ArgesSuruburi BacauSuruburi BihorSuruburi Bistrita-NasaudSuruburi BotosaniSuruburi BrasovSuruburi BrailaSuruburi BucurestiSuruburi BuzauSuruburi Caras-SeverinSuruburi CalarasiSuruburi ClujSuruburi ConstantaSuruburi CovasnaSuruburi DambovitaSuruburi DoljSuruburi GalatiSuruburi GiurgiuSuruburi GorjSuruburi HarghitaSuruburi HunedoaraSuruburi IalomitaSuruburi IasiSuruburi llfovSuruburi MaramuresSuruburi MehedintiSuruburi MuresSuruburi NeamtSuruburi OltSuruburi PrahovaSuruburi Satu MareSuruburi SalajSuruburi SibiuSuruburi SuceavaSuruburi TeleormanSuruburi TimisSuruburi TulceaSuruburi VasluiSuruburi Vrancea

Lasă un răspuns