Suruburi BIHOR

Suruburi in BIHOR de la Strim Metal Srl

STRIM METAL va oferta o gama larga de suruburi si organe de asamblare. Suntem importator direct si cautam parteneri in toata tara inclusiv in judetul BIHOR. Gama noastra de produse cuprinde cea mai mare parte de suruburi standard. Pentru distribuitori oferim preturi negociabile. Daca detineti un magazin de bricolaj in BIHOR sau cautati un importator de suruburi va rugam sa ne contactati.

La noi gasiti urmatoarele tipuri de suruburi:

  • Suruburi autofiletante BIHOR
  • Suruburi autoforante BIHOR
  • Suruburi cu cap torbant BIHOR
  • Suruburi metrice BIHOR
  • Suruburi pentru beton  BIHOR
  • Suruburi pentru gips-carton BIHOR
  • Suruburi pentru lemn BIHOR

Toate tipurile de suruburi comercializate de Strim Metal Srl sunt suruburi de calitate care corespund cu standardele in domeniu. Atunci cand sunt livrate catre adresa dumneavoastra din BIHOR ne asiguram ca sunt ambalate corespunzator, conform cu specificatiile de pe site sau discutate in prealabil. Avem clienti multumiti in toata tara pe care ii pastram de ani de zile dar suntem in cautare de noi parteneri pentru distributia de Suruburi in BIHOR.

Pentru livrarile catrea persoane fizice si cantitati mici in BIHOR se percep si taxe de livrare prin curier. Pentru revanzatorii din BIHOR care achizitioneaza cantitati mari putem asigura transport contra cost.


Suruburi AlbaSuruburi AradSuruburi ArgesSuruburi BacauSuruburi Bistrita-NasaudSuruburi BotosaniSuruburi BrasovSuruburi BrailaSuruburi BucurestiSuruburi BuzauSuruburi Caras-SeverinSuruburi CalarasiSuruburi ClujSuruburi ConstantaSuruburi CovasnaSuruburi DambovitaSuruburi DoljSuruburi GalatiSuruburi iurgiuSuruburi GorjSuruburi HarghitaSuruburi unedoaraSuruburi IalomitaSuruburi IasiSuruburi lfovSuruburi MaramuresSuruburi MehedintiSuruburi MuresSuruburi NeamtSuruburi OltSuruburi rahovaSuruburi Satu MareSuruburi SalajSuruburi ibiuSuruburi SuceavaSuruburi TeleormanSuruburi imisSuruburi TulceaSuruburi VasluiSuruburi Vrancea

Lasă un răspuns