Politica de retur

Clientul trebuie sa notifice intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin trimiterea unei cere la adresa de  email contact@strim.ro, in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data primirii produselor. Costul aferent returului este suportat integral de catre client.
Dupa receptionarea cererii, clientul trimite coletul retur prin intermediul oricaror firme de curierat (ex: FAN Curier, Sameday, Urgent-Cargus, DPD, GLS) la adresa specificata de Sc STRIM METAL SRL.
In cazul in care clientul a platit o taxa de transport pentru livrarea comenzii, aceasta NU va fi returnata in cazul in care se solicita returul comenzii respective.

In cazul in care clientul doreste un alt produs (alta marime sau alt model), schimbul este GRATUIT*, in termen de 14 zile calendaristice! Orice client are dreptul la un singur schimb gratuit pentru fiecare comanda receptionata si trebuie sa anunte acest lucru la contact@strim.ro.

Nu se accepta in nicio situatie colete retur prin Posta Romana cu ridicare de la oficiul postal.

In cazul in care doriti schimb de marimea, va rugam sa mentionati marimea dorita.

POLITICA DE RETUR:

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre Client.

Clientul poate returna/schimba produsele achizitionate, in urmatoarele conditii:

– Produsul sa nu fie deteriorate sau folosit.

– La predarea catre curier produsul sa fie ambalat si sigiliat in cutia originala;

Clientul poate returna in mod Gratuit produsele achizitionate, doar in urmatoarele situatii:

– Produsul nu este conform cu specificatiile de pe site;

– Coletul prezinta deteriorari severe;

– Produsele au fost livrate gresit (marime gresita, cantitate/culoare diferita fata de comanda)

 

 

Clientul Sc STRIM METAL SRL nu poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, si/sau nu poate pretinde oricare alte daune-interese/despagubiri, in cazul in care produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (produsul este folosit, nu este intact).

In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 10 zile de la primirea returului cu conditia respectarii de catre Client a articolului. Sc STRIM METAL SRL rambursează sumele menţionate prin transfer bancar in contul indicat de catre Client. Sc STRIM METAL SRL nu este obligat să ramburseze costurile suplimentare în cazul în care consumatorul a ales în mod explicit un alt tip de livrare decât livrarea standard oferită de Sc STRIM METAL SRL

Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client pentru returnarea produselor, nu se ramburseaza.

 

Coș cumpărături
Scroll to Top