Scari aluminiu menaj

80,00 lei195,00 lei TVA inclus / bucata

Importator scari aluminiu pentru menaj scari mici din aluminiu pentru menaj cu 2 trepte, 3 trepte, 4 trepe si 7 trepe +1 si scari din aluminiu cu urcare pe ambele parti si mai multe trepte. Scarile sunt ideale pentru uz casnic si exploatari usoare fiind prevazute cu trepte pe o parte pentru urcare si coborare precum si cu o treapta situata pe partea opusa pentru a asigura stabilitate scarii.

Golește

Descriere

Scari aluminiu marca STS pentru menaj scari mici din aluminiu pentru menaj cu 2 trepte +1, 3 trepte +1, 4 trepte+1, 5 trepte +1, 6 trepte +1 si 7 trepte +1 la preturi de importator. Scari din aluminiu cu urcare pe ambele parti si mai multe trepte se poate utiliza precum o scara dubla, pentru lucrari in spatii interioare si exterioare. Aceasta scara elimina riscul caderii de la inaltime si permite accesul la locurile de munca aflate la inaltime. Scari 2×2 trepte, 2×3 trepte, 2×4 trepte si 2×5 trepte.
Disponibile din stoc in depozitul si magazinul nostru din Budesti Valcea sau livrabila prin curier in toata tara. Scarile sunt ideale pentru uz casnic si exploatari usoare fiind prevazute cu trepte pe o parte pentru urcare si coborare precum si cu o treapta situata pe partea opusa pentru a asigura stabilitate scarii.

Informații suplimentare

Dimensiune

2 trepte +1, 3 trepte +1, 4 trepte +1, 5 trepte +1, 6 trepte +1, 7 trepte +1, 2x 2 trepte, 2x 3 trepte, 2x 4 trepte, 2x 5 trepte

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.