Profile de colt pentru gips-carton

1,25 lei2,64 lei TVA inclus / bucata

Profile pvc pentru protejarea muchiilor si colturilor pozitive ale termoizolatiei fatadei. Profilul L din PVC este prevazut cu plasa din fibra de sticla ceea ce ajuta la imbinarea mai usoara a acestuia cu intaritorul de tencuiala de pe peretii care urmează a fi tencuiti. Profilul de PVC combinat cu fibra de sticla ajuta si la formarea mai rapida a colturilor.

Golește

Descriere

Profile de colt (coltare) pentru gips-carton coltare din pvc cu plasa fibra de sticla 10+10 cm coltare din pvc cu plasa fibra de sticla 7×7 profile pentru protejarea muchiilor si colturilor pozitive ale termoizolatiei fatadei. Profilul L din PVC este prevazut cu plasa din fibra de sticla ceea ce ajuta la imbinarea mai usoara a acestuia cu intaritorul de tencuiala de pe peretii care urmează a fi tencuiti. Profilul de PVC combinat cu fibra de sticla ajuta si la formarea mai rapida a colturilor. Ambalaj profile pvc 1 legatura are 25 bucati se livreaza si la bucata.

Informații suplimentare

Model

Aluminiu simplu 2,5m, Aluminiu simplu 3m, Aluminiu cu plasa 2,5m, Aluminiu cu plasa 3m, PVC cu plasa 2,5m, PVC cu plasa 3m, PVC simplu 3m, Pvc cu plasa 2.5m 10*10

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.