Lanturi PRAHOVA

Lanturi in PRAHOVA de la STRIM METAL S.R.L. la pret de importator direct.

lanturi importator

Lanturile sunt reprezentate de o serie de legaturi care pot fi zale, verigi sau placi care sunt conectate intre ele. Lantul este format din zale care sunt articulate intre ele si care ii asigura flexibilitatea pentru infasurarea pe rotile cu lanturi.

Mai jos aveti linkuri catre paginile cu modelele de lant vandute de noi si pe care le putem trimite si in PRAHOVA. In respectivele pagini gasiti preturile pe metru liniar sau pe kilogram pentru fiecare model in parte (inclusiv variatii ale produsului in functie marimea zalei lantului). Pentru informatii despre lanturile disponibile si pe care le putem trimite pe adresa dumneavoastra din PRAHOVA va puteti adresa unui consultant STRIM METAL utilizand pagina noastra de contact.

Modele disponibile in stoc imediat:

  • Lant negru comercial PRAHOVA
  • Lant zincat comercial PRAHOVA

Pentru lantul negru comercial putem furniza lant de 3 mm, 4mm, 5mm sau 6mm. Pretul pentru lantul negru este pe kilogram. Livrarea se poate efectua in orice localitate din judetul PRAHOVA prin curier. Taxtele de transport pot varia in functie de cantitate si localitatea dumneavoastra. Pentru lantul zincat avem lant de 3mm, 4mm, 5mm si 6mm. Pretul pe metru liniar variaza in functie de marimea zalei. Lantul zincat comerializat de noi este confectionat din otel in conformitate cu standardul DIN 56685 prin imersie la cald.

Firma noastra cauta distribuitori si parteneri in PRAHOVA pentru vanzarea lanturilor si in general pentru toate articolele de feronerie pe care le comercializam. La majoritatea articolelor sunt importator direct si putem oferi preturi negociabile in functie de cantitate, inclusiv la lanturile comercializate.


Lanturi Alba Lanturi Arad Lanturi Arges Lanturi Bacau Lanturi Bihor Lanturi Bistrita-Nasaud Lanturi Botosani Lanturi Brasov Lanturi Braila Lanturi Bucuresti Lanturi Buzau Lanturi Caras-Severin Lanturi Calarasi Lanturi Cluj Lanturi Constanta Lanturi Covasna Lanturi Dambovita Lanturi Dolj Lanturi Galati Lanturi Giurgiu Lanturi Gorj Lanturi Harghita Lanturi Hunedoara Lanturi Ialomita Lanturi Iasi Lanturi llfov Lanturi Maramures Lanturi Mehedinti Lanturi Mures Lanturi Neamt Lanturi Olt Lanturi Prahova Lanturi Satu Mare Lanturi Salaj Lanturi Sibiu Lanturi Suceava Lanturi Teleorman Lanturi Timis Lanturi Tulcea Lanturi Vaslui Lanturi Vrancea

Lasă un răspuns