Lanturi – modele si preturi

lanturi importator

Lanturile sunt reprezentate de o serie de legaturi care pot fi zale, verigi sau placi care sunt conectate in ele. Lantul este format din zale care sunt articulate intre ele si care ii asigura flexibilitatea pentru infasurarea pe rotile cu lanturi.

Din depozitul noastru putem livra lanturi negre dar si lant zincat. Suntem importator direct si putem oferi preturi speciale pentru clientii obisnuiti dar si preturi negociabile in functie de cantitate pentru revanzatori.

Mai jos aveti linkuri catre paginile cu modelele de lant comercializate de noi. In respectivele pagini gasiti preturile pe metru liniar pentru fiecare model in parte (inclusiv variatii ale produsului, marime zala).

Pentru orice informatie legata de lanturile disponibile va puteti adresa unui consultant STRIM METAL utilizand pagina noastra de contact.

Pentru lantul negru comercial putem furniza lant de 3 mm, 4mm, 5mm sau 6mm. Pretul pentru lantul negru este pe kilogram. Livrarea se poate efectua in orice localitate prin curier. Taxtele de transport pot varia in functie de cantitate si localitate. Pentru lantul zincat avem lant de 3mm, 4mm, 5mm si 6mm. Pretul pe metru liniar variaza in functie de marime. Lantul zincat comerializat de noi este confectionat din otel in conformitate cu standardul DIN 56685 prin imersie la cald.

Firma noastra cauta distribuitori si parteneri pentru vanzarea lanturilor in judetul dumneavoastra si in general pentru toate articolele de feronerie.

Lant negru pe rola
Lant negru pe rola

Lanturi Alba Lanturi Arad Lanturi Arges Lanturi Bacau Lanturi Bihor Lanturi Bistrita-Nasaud Lanturi Botosani Lanturi Brasov Lanturi Braila Lanturi Bucuresti Lanturi Buzau Lanturi Caras-Severin Lanturi Calarasi Lanturi Cluj Lanturi Constanta Lanturi Covasna Lanturi Dambovita Lanturi Dolj Lanturi Galati Lanturi Giurgiu Lanturi Gorj Lanturi Harghita Lanturi Hunedoara Lanturi Ialomita Lanturi Iasi Lanturi llfov Lanturi Maramures Lanturi Mehedinti Lanturi Mures Lanturi Neamt Lanturi Olt Lanturi Prahova Lanturi Satu Mare Lanturi Salaj Lanturi Sibiu Lanturi Suceava Lanturi Teleorman Lanturi Timis Lanturi Tulcea Lanturi Vaslui Lanturi Vrancea

Written by 

Lasă un răspuns